magazin online

vineri, 24 aprilie 2015

Alchimistul de Paulo Coello ( recenzie si download free pdf )



Constintizarea adusa de  cartea "Alchimistul" este de mare subtilitate si apartine unor simturi de perceptie prin intuitie, conexiune si integraliatate ale Creatiei.

Se adreseaza lumii din spatele lumii, adica lumea nevazuta care materializeaza in forme lumea vazuta, o lume mult mai maleabia si la o vibratie inalta ce-i permite oricarei forme sa devina o alta forma  atunci cand intentia costienta o cere, defapt accesand-o din  oceanul constiintei!

Asta face sa-ti schimbi perceptia de separare a lucrurilor din lumea materiala.

Incepi sa le vezi doar ca forme de manifestare trecatoare in materie ale aceleiasi energii care o angrenezi prin intentia ta atunci cand proiectezi holograma prezenta.

Nisipul, vantul , soarele , plantele, animalele , omul sunt forme trecatoare de materializare ale aceleiasi energii ale creatiei aflate doar la diferite nivele vibrationale.

Incepi sa ai constiinta ca totul este Unul aflat in diferite faze de vibratie a energiei, fapt ce il materializeza in diferitele forme ,iar Tu ca om incepi sa ai acces la libajul acestor forme fiindca la randu-ti esti tot o forma al aceleiasi energii accesand un camp imformational infinit si universal  de aceasta data nelimitat , nu doar al speciei proprii ci si al obiectelor, al vietatilor, al planetelor ai  Creatiei !


 Download free pdf:
http://www.hotfiles.ro/download/paulo_coelho_alchimistul.pdf/288208

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu