magazin online

vineri, 14 decembrie 2012

Legea atractiei si componentele ei !

SECRETUL LEGEA ATRACTIEI PARTEA 1-a (din 2 parti)

Vezi mai multe video din film
SECRETUL LEGEA ATRACTIEI PARTEA 2-a (din 2 parti)

Vezi mai multe video din film

 Dupa Dr. Gabriel RADU (1977) – Profesor Motivational

 http://programarea-succesului.ro 
 legea atractiei are la baza 10 mari componente :
1-Legea gandirii,
 al carei rezumat este:
In viata pe termen lung omul devine un rezultat al gandurilor sale !Gandirea are o componenta genetica si una de mediu . Cea genetica este rezultatul gandirii inaintasilor, cea de mediu este 80% formata in primii 7 ani. Deci la 7 ani avem deja un soft care ne invata sa reactionam la mediu, sa ne adaptam exteriorului accesand diferite date in functie de situatie. Adevarata gandire este cea care porneste din interior spre exterior si modeleaza mediul. Daca nu-ti schimbi softul esti in controlul mediului si nu al gandirii !
2 - Legea Constiintei 
Potrivit acesteia,  ceea ce atragi in viata corespunde nivelului tau de constiinta, nu este ceea ce vrei ci ceea ce esti. Ca sa obtii ce vrei trebuie sa fii deja acolo cu constiita emotionala, cu gandul din inima. Nu poti asculta un post de radio la o frecventa pe care nu este, trebuie sa cresti frecventa vibratiei constiintei !
3- Legea Atractiei 
Potrivit ei, atragi in viata preponderent ceea ce emiti in univers ca si ganduri si emotii predominant.
Starea emotionala negativa iti spune ca esti rau pozitionat in legatura cu dorinta emisa. Daca nu iti schimbi gandul ( gandul este pe pilot automat, dupa programele deja cunoscute), se vor materializa lucruri corespunzatoare emotiei, lucruri nedorite ! Campul emotional al inimii este cel care materializeaza ! Ca urmare gandul trebuie sa porneasca din inima pentru o corecta materializare a dorintei !
4- Legea Da si vei Primi
Da, ca sa primesti .Nu astepta sa primesti ca sa dai ! 
A da, a ajuta pe cel ce se ajuta deja singur , nu a crea deopendenta altora de ajutorul tau, ca astfel nu-i ajuti cu nimic si e o risipa  a energiei tale !

5- Legea Non rezistentei

A nu opune rezistenta vietii, adica a nu reactiona la mediul exterior ci a te calauzi dupa ghidarea interioara, inima, gand dorinta ! Cel ce opune rezistenta se lupta si va atrage noi obstacole, fiidca va materializa starea de lupta ! O alta forma de rezistenta pe care si eu inconstient am practicat-o este fuga sau evitarea problemei, dar ea se repeta si daca esti atent o recunosti chiar de-si schimba usor forma problema nu e rezolvata, revine daca nu ataci cauza, iar cauza vine din interior din felul in care vezi problema, un obstacol sau doar o situatie ce trebuie rezolvata ! Cel ce nu opune rezistenta curge odata cu viata ca raul in directia dorita !

6 - Legea Iertarii
Legea iertarii este cea care-ti reda echilibrul spiritual, energetic, mental si fizic, fara de care nu poti primi intuitie si creativitate de la planul divin, fara de care nu poti sa-ti mentii sanatatea fizica si energia pozitiva, mintea concentrata pe scopurile viitorului.Iarta-te pe tine pentru tot ce crezi ca ai facut rau , pentru ca ai facut la nivelul constiintei de atunci , acum deja ai capatat alta constiinta, iarta-i si pe ceilalti, fiindca si cu ei s-a intamplat acelasi lucru ! Asta nu inseamna ca acum nivelurile de constiinta ale voaster s-au egalat si nu v-a mai gresi in viziunea ta !
7 - Legea Vizualizarii
Legea vizualizarii contine trei etape. Prima etapa este echilibrarea energiilor tale.Trebuie sa fii linistit echilibrat si iertat, sa te accepti asa cum esti si daca reusesti si daca nu reusesti procesul de materializare al dorintei, eliminind din start orice conflict, frica sau resentiment care ar putea bloca procesul !Apoi urmeaza vizualizarea dorintei ca si cum ar fi inplinita, simtirea emotiilor de implinire a dorintei. Apoi asteptare continua.Daca dorinta este "vreau" , universul zice da " ai dreptate" si te mentine bolocat in starea de "a vrea", de aceea trebuie sa simti si sa crezi ca esti pe cale sa obtii ceea ce-ti doresti !

8 - Legea Vidului

Daca vrei ca lucrulile noi sa vina catre tine, trebuie sa faci curatenie in jurul tau , un gol, un vid, sa nu te inconjori de vechituri, haine, obiecte care nu le porti sau nu-ti trebuie, relatii care nu merg sau te nemultumesc. Ele ocupa un spatiu in jurul tau si-ti imprima o anumita atitudine legata de amintiri si trecut , mentinandu-te conectat la trecut de care de fapt vrei sa uiti sau sa scapi ! Lucrurile, evenimentele, relatiile noi trebuie sa aiba loc in jurul tau, in  mintea si atitudinea ta si sa te gaseasca echilibrat si in iertare fata de tine si de ceilalti sa se aseze pe o baza sanatoasa !

9 - Legea Recunostintei

A fi recunoscator pentru ce esti si ce ai ,atrage mai multe lucruri pentru care sa fii recunoscator. Legea atractiei, universul, nu face distinctie intre trecut prezent si viitor , universul este atemporal. Gandul pe ceva negativ din trecut atrage lucruri de acelasi fel in viitorul tau !
10- Legea Planului organizat
Rezumatul acestei ultime legi se refera la trecerea la actiune.Ai harta, stii unde esti, stii unde ti-ai propus sa ajungi, acum urmeaza munca organizata ! Ha si eu credeam ca am scapat de asta !
Adevarul ca munca multa nu te face bogat altfel toti am fi oameni de succes!
Cei mai bogati oamenii ai lumii muncesc putin sau deloc, au o gandire diferita de toti ceilalti si o anumita atitudine !

Articole asemanatoare :
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2013/04/am-terminat-de-citit-stiinta-de-deveni.html
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2013/01/vindecarea-de-rana-trauma-si-masca.html
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2012/11/marea-schimbare.html









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu