magazin online

miercuri, 3 aprilie 2013

STIINTA DE A DEVENI BOGAT de WallaceDWattles recenzie


Video subliminal

http://www.liviupasat.ro/downloads/cadou/WallaceDWattles-Stiinta-de-a-Deveni-Bogat.pdf

  
Principiile de baza ale acestei stiinte sant :        

- Exista substanta/ materie inteligenta ganditoare  in toate formele organice si anorganice , materie care 
umple toate spatiile si golulire dn univers !

-  Orice gand imprimat materiei ganditoare genereaza si  materializeaza  acel gand.

- Omul este un centru al gandurilor , iar orice gand al sau proiectat in materia ganditoare , poate sa materializeze acel gand !
 - Pentru aceasta omul trebuie sa schimbe gandirea sa concurentiala intr-o gandire creativa, sa stabileasca si sa vizualizeze scopul final  unde doreste sa ajunga , apoi sa dezvolte credinta ca acesta se indeplineste , sa actioneze zilnic eficient in aceasta directie.
 Actiunea lui trebuie sa fie creativa si nu concurenta, sa vrea binele lui si al celorlalti , realizand ca bogatia e infinita si se creaza din materia ganditoare care- i va pune la dispozitie toate canalele energetice, oameni, relatii , situatii pentru a-si atinge scopul atat timp cat acesta e bine definit si constant dorit si imaginat, pe cale de a fi indeplinit cu credinta .

Pentru primul principiu fizica a inceput de mult sa demonstreze veridicitatea !

Pentru al doilea  expicatia am gasit-o in cartea lui Neale Donald Walsch -  Conversatii cu Dumnezeu.
In ambele carti si cea de care vorbim acum si cea a lui Walsch  Dumnezeu e aceasta materie ganditoare , care se experentiaza prin multitudinea de forme pe el insusi ( de la nivel de concept- gand,  in forme  de materie organica si anorganica ), fiind intr-o continua evolutie si extindere !
 El este Adevarul , adica realitatea suprema si nu multimea de adevaruri in care traim noi in reliatatea noastra schimbatoare de ieri , azi sau maine , pentru ca la acel nivel nu exista decat timpul prezent, deci ca sa te aliniezi la realitatea absoluta trebuie sa traiesti doar in prezent.
Trecutul a trecut nu se mai poate schimba, iar viitorul trebuie vazut doar ca o imagine a scopului propus dar traita emotional in prezent pentru al materializa cu forta !

In ce  priveste al treilea principiul, omul inca nu a ajuns sa materializeze totusi doar proiectand ganduri asupra materiei ganditoare , el trebuie sa si actioneze dar nu in competitie luand  de la altii pentru el, ci trebie sa fie creativ si  sa actioneze dupa intuitie si conform legii universale ale atractiei , va atrage circumstante , oameni si resurse , deci va activa canale energetice ce-i vor materializa  gandul emotional - dorinta imaginata !
Singur fara inteligenta suprema nu ar reusi asta , dar fiind conectat prin credinta se apropie energetic de aceasta. Ea va actiona in directia implinirii dorintei lui , atat timp cat ea e corect formulata si nu lezeaza alte parti componente ale materiei ganditoare, deci cat nu se bazeaza  pe competitie – a lua de la unu si a da la altul,  ci servind atat evolutiei omului dar si creatorului pentru cel mai mare bine !

Sigur ca multi din bogatii actuali asa au facut avere competitiv  (printr-un talent competitiv speculativ ce s-a suprapus cu materializarea scopului ) si a fost o etapa necesara de evolutie a umanitatii,  in care Dumnezeu a actionat sistematic cu multa energie pentru a o crea!
De aceea nu trebuie sa dispretuim aceasta etapa , guvernele, corporatiile si oamenii politici ! Ei si-au facut rolul si noi nu trebuie sa pierdem energia in denigrarea lor !
Nu vom putea ajuta pe altii consumandu-ne astfel energia, fiindca vom atrage aceleasi lucruri trecute in viata , si ele vor persista.

Schimbarea si evolutia se va produce cand fiecare va actiona conform principiilor de mai sus cu toata energia de care dispune fiind un exemplu activ pentru ceilalti fara a incerca sa convingi pe nimeni in tacere si credinta ,cu modestie si nu cu trufie !

Fiecare care e deschis , intelege si doreste, poate aplica aceste principii, chiar in orice domeniu al vietii inclusiv in sanatate si dragoste , oferind altora valoare, mai mare decat cea primita in schimbul serviciului / informatiei / muncii depuse, conform legii atractiei se va intoarce inapoi inzecit !

Nassim Haramein ne arata in documentarul  urmator cum a ajuns in urma muncii sale de o viata la Teoria Unificata a Campurilor , potrivit careia spatiul pe care noi il percepem gol numai fiindca avem simturi si perceptii limitate nu e gol, iar unitatea sa structurala de tip energetic ar fi tocmai o  structura de piramide intrepatrunse ce dau nastere la tetraiedre incadrabile in sfere,  care pot creste in dimensiuni fractal , asigurand un echilibru complet intre fortele interioare, dar si singularitate ! O sectiune in
plan prin aceasta figura geoometrica,  unitate structurala a universului cu fortele in echilibru este "floarea vietii" intens reprezentata in toate culturile lumii.


Intregul negru(Documentar,partea intai)

Vezi mai multe video din diverse 
Intregul negru(Documentar,partea a doua)

Vezi mai multe video din diverse

Articole asemanatoare :
http://glavan-mirela.blogspot.ro/2012/12/legea-atractiei-si-componentele-ei.html

http://glavan-mirela.blogspot.ro/2012/11/marea-schimbare.html


http://glavan-mirela.blogspot.ro/2013/01/vindecarea-de-rana-trauma-si-masca.html









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu